Getruffeerde geitenbrie met truffel
Getruffeerde geitenbrie met truffel

Bijgerecht

Getruffeerde geitenbrie met truffel

  • Bijgerecht
  • 4 personen
  • 68 kcal / portie

Ingrediënten lijst

1 stuk geitenbrie
1 zwarte truffel, in dunne plakjes
Crackertjes voor erbij

BEreidings wijze

  1. Snijd de brie doormidden en beleg met truffelplakjes. Verpak in plasticfolie en zet 2 dagen in de koeling zodat de smaak goed intrekt.
  2. Snijd aan en serveer op kamertemperatuur. Geef er crackertjes bij.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest Deze Santa Tresa Cerasuolo di Vittoria is een spannende combinatie tussen de frisse Frappato en de krachtige Nero D'avola. Dit geeft een wijn met veel karakter en een lief randje randje. Karakter in de vorm van een stevigheid, tannine en boerse tonen in vcombinatie met vriendelijk rood fruit.