Fudge met pecannoten
Fudge met pecannoten

Bakken

Fudge met pecannoten

  • Bakken
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

100 ml honing
75 g pure chocolade, in kleine stukjes
50 g kokosolie, gesmolten
45 g pecannoten, grof gehakt
30 g cacaopoeder
2 el pindakaas
2 el notenpasta

BEreidings wijze

  1. Smelt de chocolade au bain-marie* en voeg daarna de rest van de ingrediënten, behalve de pecannoten, toe. Roer alles goed door elkaar tot je een mooi, egaal mengsel hebt.
  2. Voeg de pecannoten toe en roer nogmaals goed door. Giet het mengsel in een met bakpapier beklede en ingevet
  3. bakblik en laat ca. 2 uur in de koelkast opstijven (of 20 minuten in de diepvries).
  4. Snijd de fudge met een heet mes in stukjes.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2015.