Hoofdgerecht
Frittata met zoete aardappel
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 6 eieren
- • 1 grote zoete aardappel, geschild en in stukken (mogen er ook twee zijn)
- • 1 aubergine, in stukken
- • 1 courgette, in stukken
- • 2 rode paprika's, in stukken
- • 100 g geraspte (geiten)kaas
- • 2 el olijfolie
- • 2 el kwark
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 220°C.
- Hussel de groenten met de olijfolie en rooster ze ca. 20 minuten in de oven.
- Klop de eieren los met de kwark en zout en peper.
- Leg de geroosterde groenten in een platte ovenschaal en giet het eimengsel erover. Bestrooi met geraspte (geiten)kaas. Verlaag de oventemperatuur naar 200°C en bak de frittata in ca. 20 minuten goudbruin en gaat. Serveer met sla.
Boodschappen lijst
- Volle kwark
2,99 500 Gram
removeadd product to cart - Milde geraspte kaas
3,29 150 Gram
removeadd product to cart - Rode paprika
3,99 2 stuks
removeadd product to cart - Milde olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart - Aubergine
4,19 2 stuks
removeadd product to cart - Courgette
4,19 2 stuks
removeadd product to cart - Zoete aardappelen
3,59 600 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!