Soep
Courgettesoep met soepstengels
- • Soep
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 l groentebouillon
- • 5 plakjes bladerdeeg
- • 1 courgette, in kleine stukjes
- • 1 ei, losgeklopt
- • 2 el sojaroom
- • 1 el maanzaad
- • 1 el lijnzaad
- • ½ el grof zeezout
BEreidings wijze
- Verwarm de bouillon en kook daarin de courgette in ca. 5 minuten gaar.
- Pureer tot een gladde soep met een staafmixer en roer de sojaroom erdoor.
- Warm de courgettesoep nog even goed door.
- Serveer meteen met knapperige soepstengels
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Snijd de plakjes bladerdeeg in tweeën. Besmeer met het losgeklopte ei en bestrooi met zeezout, maanzaad en lijnzaad. Rol op en leg de rolletjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Bak de stengels in ± 15 minuten goudbruin en knapperig.
Boodschappen lijst
- Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart - Courgette
4,19 2 stuks
removeadd product to cart - Lijnzaad
3,49 750 Gram
removeadd product to cart - Maanzaad
4,19 60 Gram
removeadd product to cart - Bladerdeeg
3,89 320 Gram
removeadd product to cart - Kokos cuisine
1,89 200 ML
removeadd product to cart - Fijn zeezout
3,59 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!