Brownie van zoete aardappel
Brownie van zoete aardappel

Bakken

Brownie van zoete aardappel

  • Bakken
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

600 g zoete aardappels, in stukken
80 g dadels
50 g kokosmeel
35 g pecannoten, in stukjes
4 el cacaopoeder
2 tl kaneel
Beetje kokosolie

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°.
  2. Vet de stukken bataat goed in met kokosolie. Rooster ze in de oven in ca. 20 minuten zacht.
  3. Laat de bataten afkoelen en mix ze daarna met de dadels tot een glad beslag in de keukenmachine.
  4. Meng de rest van de ingrediënten erdoor.
  5. Bekleed een ovenschaal met bakpapier en vul met het beslag. Bak de brownie in ca. 30 minuten gaar.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Winter.