Hoofdgerecht

Broccoli met gnocchi, ricotta en olijven

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 558 kcal / portie

Ingrediënten lijst

500 g verse gnocchi
500 g broccoli, in bite-size roosjes gesneden
100 g ricotta
30 zwarte olijven zonder pit
4 bosuitjes, in ringen
6 el gezouten noten, grof gehakt
4 el olijfolie
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Kook de broccoli beetgaar in gezouten water (3-4 minuten.) Giet af en laat uitdampen.
  2. Verhit de olie in een bakpan en bak hierin de gnocchi 6-8 minuten.
  3. Voeg na 5 minuten de bosui, broccoli, ricotta, noten en zwarte olijven toe.
  4. Breng op smaak met zout en peper.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Lente. Geen ricotta in huis? Je kan ook crème fraîche gebruiken!