Bloemkoolsoufflé met topping van poppies carrot
Bloemkoolsoufflé met topping van poppies carrot

Hoofdgerecht

Bloemkoolsoufflé met topping van poppies carrot

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

150 g zachte geitenkaas
3 eieren
100 g oude kaas geraspt
200 ml sojaroom
200 g kleine bloemkoolroosjes
Poppies carrot
Zwarte peper

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 160℃.
  2. Kook de bloemkool 1 minuut voor in kokend water.
  3. Meng de eieren, geitenkaas, zwarte peper en sojaroom met mixer of keukenmachine.
  4. Verdeel de bloemkoolroosjes over de bakjes en giet het geitenkaasmengsel erover.
  5. Verkruimel de maisflips tussen twee vellen bakpapier met een deegroller en bestrooi de soufflés ermee, eindig met de geraspte kaas.
  6. Bak circa 45 minuten in de oven gaar en goudbruin. Meteen serveren.

Boodschappen lijst