Soep
Bloemkoolsoep met kerrie en appel
- • Soep
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 750 g bloemkool, in roosjes
- • 500 ml groentebouillon
- • 500 ml kokosmelk
- • 2 uien, in halve ringen
- • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- • 1 appel, in blokjes
- • 1 el olie
- • 2 tl kerriepoeder
- • Zout
BEreidings wijze
- Verhit de olie in een soeppan en bak hierin de ui zachtjes aan.
- Bak de knoflook enkele seconden mee voor je de bloemkool en appel toevoegt.
- Schep het geheel goed om en bak het enkele minuten aan.
- Voeg kerrie, bouillon en kokosmelk toe en breng het geheel aan de kook.
- Kook de soep in 8-10 minuten gaar en pureer deze vervolgens met behulp van de staafmixer.
- Voeg wat zout naar smaak toe.
Boodschappen lijst
- Uien
2,59 1 kg
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Kokosmelk
1,99 400 Ml
removeadd product to cart - Bloemkool
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Milde kerrie Colombo
4,99 40 Gram
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes
2,09 8 stuks
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!