Bietencarpaccio met geitenkaas
Bietencarpaccio met geitenkaas

Voorgerecht

Bietencarpaccio met geitenkaas

  • Voorgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

500 g bietenmix (mix van rode, gele en chioggia bieten), schoongeboend en in flinterdunne plakjes
125 g zachte geitenkaas of vegan alternatief
100 g waterkers
2 el kappertjes
Handvol walnoten, grof gehakt
Zout & peper
DRESSING:
3 el olijfolie
1 el appelciderazijn
1 el ahornsiroop
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Verdeel de waterkers over 4 borden. Drapeer de plakjes biet erop.
  2. Bestrooi met kappertjes en walnoten en verkruimel de geitenkaas erover. Bestrooi met versgemalen zout en peper.
  3. Klop een dressing van alle ingrediënten en geef er apart bij.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2021.