Doe de appelstukjes in een schaal en voeg de suiker en het citroensap toe.
Meng het kastanjemeel met de kokosolie en een snufje zout en maak er met je handen kruimels van.
Doe het appelmengsel in vier kleine ovenbestendige bakjes of een ovenschaal. Kruimel het deeg over de appels, verdeel de stukjes chocolade erover en zet ± 30 minuten in de oven.
Reviews
Er zijn nog geen beoordeling. Wees de eerste om te beoordelen ( Inloggen )
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Doe de appelstukjes in een schaal en voeg de suiker en het citroensap toe.
Meng het kastanjemeel met de kokosolie en een snufje zout en maak er met je handen kruimels van.
Doe het appelmengsel in vier kleine ovenbestendige bakjes of een ovenschaal. Kruimel het deeg over de appels, verdeel de stukjes chocolade erover en zet ± 30 minuten in de oven.