Dessert
Ananas-kokostoetje
- • Dessert
- • 4 personen
- • 549 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 400 ml kokosmelk
- • 400 g ananas (ca. ½), in kleine blokjes
- • 170 g witte chocolade, fijngehakt
- • 3 blaadjes gelatine, geweekt in koud water
- • 2 takjes munt, blaadjes kleingesneden
- • 1 limoen, sap en rasp
- • 2 el suiker
- • Snufje roze peper, grof gemalen of gekneusd
BEreidings wijze
- Verwarm de kokosmelk op laag vuur in een steelpan, voeg de witte chocolade toe en roer tot het is gesmolten.
- Haal de pan van het vuur, knijp de gelatine goed uit en voeg al roerend toe. Giet het mengsel in 4 glaasjes, laat afkoelen en zet ca. 5 uur in de koelkast om op te stijven.
- Marineer intussen de ananasblokjes in een mengsel van suiker met limoensap- en rasp.
- Serveer de kokos-panna cotta met de gemarineerde ananasblokjes en garneer met roze peper en munt.
Boodschappen lijst
- Munt
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Gelatine
2,09 12 stuks
removeadd product to cart - Kokosmelk
2,99 400 ML
removeadd product to cart - Ananas
3,99 1 stuks
removeadd product to cart - Limoenen
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Roze peper
5,39 20 Gram
removeadd product to cart - Witte chocolade vanille
2,79 80 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 35 minuten + 5 uur wachttijd
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!