Welkom bij Ekoplaza

Start je bestelling door een afdeling te kiezen.

VERDER
1/4
Boodschappen doen

Zoek snel naar gezonde producten

Je kunt met een lijstje samenstellen.

VERDER
2/4

Dit is jouw lijstje en mandje.

Hier verzamel je jouw boodschappen en rond je het bestelproces af. Kies voor thuisbezorgen of afhalen bij éen van onze winkels bij jou in de buurt.

VERDER
3/4

Ekoplaza maakt zonnestroom bereikbaar

Via Ekoplaza kun je eenvoudig overstappen op schone zonnestroom. Wij zetten ons als biologische supermarkt in voor een betere wereld. Met de beste voedingsproducten die op een milieuvriendelijke wijze zijn geproduceerd. Biologische voeding geeft je positieve energie. Maar hoe zit het met energie voor je huis? Ook stroom kan bewust, veilig en betaalbaar zijn. Namelijk met zonnestroom. Zo voed je niet alleen je lichaam, maar ook jouw leefomgeving duurzaam.

Daarom werken we samen met Sungevity, net als wij één van de duurzaamste merken van Nederland. Zij adviseren je graag over de mogelijkheden van zonnestroom. Sungevity geeft een gratis zonne-advies op maat en maakt een precieze berekening van jouw dak. Gewoon online, zonder tijdrovende huisbezoeken. Wil je overstappen? Dan regelen zij verder alles.

Ben je benieuwd?

Wil je weten hoeveel stroom jij kunt opwekken? Dan neemt Sungevity contact met je op om het proces te bespreken. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Sungevity Nederland wil zonnestroom toegankelijk maken voor iedereen. Als top drie speler in Amerika hebben zij naam gemaakt met een simpel en nauwkeurig concept. Dankzij geavanceerde software maken ze betrouwbare ontwerpen en exacte berekeningen. Zo nauwkeurig, dat Sungevity zelfs je stroomproductie garandeert. Samen met haar klanten bouwt Sungevity aan een groot 'Sunshine Network' van bewuste wereldburgers die hun eigen stroom duurzaam opwekken.