Welkom bij Ekoplaza

Start je bestelling door een afdeling te kiezen.

VERDER
1/4
Boodschappen doen

Zoek snel naar gezonde producten

Je kunt met een lijstje samenstellen.

VERDER
2/4

Dit is jouw lijstje en mandje.

Hier verzamel je jouw boodschappen en rond je het bestelproces af. Kies voor thuisbezorgen of afhalen bij éen van onze winkels bij jou in de buurt.

VERDER
3/4

Lekker én verantwoord

Bekijk assortiment 46

Tussendoortjes & snacks

In principe heeft je lichaam helemaal geen tussendoortjes nodig. Vaak heb je toch zin in iets lekkers tussendoor. Het beste kun je gaan voor schijfjes komkommer of een worteltje, maar dat stilt niet altijd de lekkere trek. Daarom een aantal tussendoortjes en snacks op een rij!

Voor bij een goed boek of voor de buis, in je eentje of met elkaar, als knabbel bij de borrel of bij een serieuze aanval van lekkere trek.

Lekker én verantwoord

Bekijk assortiment 46

Snacks om zelf te maken!

Het valt ook niet mee om nee te zeggen. Met verantwoorde tussendoortjes hoeft dat ook niet. Snacks die in de winkel verkocht worden als ‘verantwoorde tussendoortjes’ hoeven helemaal niet verantwoord te zijn. Ze kunnen calorierijk zijn, maar ook veel zout, suikers of verzadigd vet bevatten. Wanneer je je tussendoortje zelf maakt heb je dat helemaal zelf in de hand. We geven je een aantal recepten waarmee je de lekkerste (en verantwoorde) tussendoortjes zelf maakt!

Nagerecht

Meloen-almondstart

6 personen