Start je bestelling door een afdeling te kiezen.
Je kunt met een lijstje samenstellen.
Hier verzamel je jouw boodschappen en rond je het bestelproces af. Kies voor thuisbezorgen of afhalen bij éen van onze winkels bij jou in de buurt.
Zet jij met de feestdagen een goed verhaal op tafel? Tv-kok René Pluijm struint de hele planeet af op zoek naar échte smaken, échte producten gemaakt door échte mensen. Zo belandde hij ook bij onze leveranciers, waar hij op zoek ging naar de mooiste verhalen zodat jij weet wat je serveert deze feestdagen. Volg René in zijn zoektocht naar bijzondere producten en zet deze feestdagen een écht goed verhaal op tafel! Meekijken met René? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en neem de komende weken samen met René een kijkje bij onze boeren en telers.
De meest veelzijdige groente!
De exotische zoete bataat komt bij ons met de feestdagen gewoon uit Limburgse volle bio-grond. Teler Joep van de Bool teelt samen met zijn ouders op innovatieve en biologische wijze diverse exotische groenten, waaronder zoete bataat. En dat is vrij uniek, want vaak vind je dit product vrijwel alleen uit warme, verre landen. René Pluijm bezocht het Limburgse Neer om te zien hoe de zoete bataat hier geteeld wordt.
Elke maandag en vrijdag nieuwe video!
Meekijken met René? Iedere maandag en vrijdag om 16:00 uur komt een nieuwe video online. Abboneer je op YouTube, schrijf je in voor de nieuwsbrief, volg op social media en mis niets! Een tipje van de sluier? Vrijdag is René op bezoek bij Klaas de Lange van Weerribben Zuivel. Klaas laat zien hoe de allerlekkerste Nederlandse zuivel wordt gemaakt. Stay tuned!
Even voorstellen... Tv-kok René Pluijm
René Pluijm is in Nederland en het buitenland op alle gebieden van het restaurantwezen actief geweest, van kok en ober tot aan eigenaar en ontwikkelaar van food formules. Hij is ook bekend van het tv-programma Pluijm’s Eetbare Wereld, waarin hij als voorvechter van kwaliteit en echte smaken op zoek gaat naar culinaire schatten. Voor Ekoplaza ging René onder andere op ontdekkingstocht naar onze biodynamische teler De Woag, om met eigen ogen te zien hoe ze hier zo hoogwaardig mogelijk voedsel weten te telen, via de ‘eenvoudige’ kracht van de natuur.
René zet een goed verhaal op tafel met de feestdagen
René: “Ik voel dat we met z’n allen langzaam maar zeker eet- en klimaatmoe zijn. We worden overvoerd met allerlei informatie. Ook ik weet het antwoord soms niet meer. Dat er zoveel wordt geschreeuwd door onkundige mensen is doodzonde. Ik wil ontdekken en met enthousiasme laten zien dat het echt kan. Goede voeding in je lijf stoppen, afkomstig van een boer die daar eerlijk geld voor krijgt. Dat is gemaakt op een manier die de aarde het minste schaadt. In mijn ogen zet Ekoplaza een stap in de goede richting met eerlijke, herleidbare verhalen. Een aantal van die mooie verhalen heb ik zelf mogen beleven!”
Powered by AdResults