Welkom bij Ekoplaza

Start je bestelling door een afdeling te kiezen.

VERDER
1/4
Boodschappen doen

Zoek snel naar gezonde producten

Je kunt met een lijstje samenstellen.

VERDER
2/4

Dit is jouw lijstje en mandje.

Hier verzamel je jouw boodschappen en rond je het bestelproces af. Kies voor thuisbezorgen of afhalen bij éen van onze winkels bij jou in de buurt.

VERDER
3/4
Boodschappen doen

een heerlijk momentje

Bij het ontbijt, op het werk, onderweg of ‘s avonds op de bank… thee past uitstekend bij een heerlijk momentje van rust of een gezellige avond met vrienden. Thee is namelijk hot! Er worden steeds meer smaken en toepassingen voor thee bedacht, social influencers houden zich er steeds meer mee bezig en theebarretjes (met heuse thee-sommeliers) zijn aan de orde van de dag. Bij Ekoplaza houden we natuurlijk ook van thee! Redenen genoeg dus om ons assortiment uit te breiden en tegelijkertijd te kiezen voor fairtrade-varianten van de bekende smaken. Niet alleen de smaak, maar ook de herkomst vinden we belangrijk!

Manillahennep, plasticvrij?

Ondanks het feit dat het aantal zakjes in de theedoosjes hetzelfde is als voorheen, zijn de doosjes kleiner geworden. Naast besparing in materiaal wordt daarmee ook het transport efficiënter en dus duurzamer. Verder zijn de doosjes gemaakt van FSC karton en volledig plasticvrij! De ‘teatags’ bevatten geen nietje en de zakjes zijn gemaakt van manillahennep en cellulose. Daardoor zijn deze composteerbaar en de theezakjes kunnen dus inclusief teatag bij het GFT-afval.

Jouw thee-momentje compleet maken?

Het kan aan ons liggen, maar wij vinden maar weinig lekkerder dan de geur van verse thee in huis, in combinatie met chocolade van Happy Chocolate. Je eerste 100% Fairtrade genietmoment is ontstaan!