Welkom bij Ekoplaza

Start je bestelling door een afdeling te kiezen.

VERDER
1/4
Boodschappen doen

Zoek snel naar gezonde producten

Je kunt met een lijstje samenstellen.

VERDER
2/4

Dit is jouw lijstje en mandje.

Hier verzamel je jouw boodschappen en rond je het bestelproces af. Kies voor thuisbezorgen of afhalen bij éen van onze winkels bij jou in de buurt.

VERDER
3/4

DUURZAME START VAN EEN NIEUW SCHOOLJAAR!

Hoe lang 6 weken zomervakantie van te voren ook klinkt, ze zijn voorbij wanneer je er erg in hebt.
Tijd om terug in je ritme te komen! En dat valt niet altijd mee…
Niet voor jezelf, maar zeker niet voor kinderen.

Zintenz

PAPIER GEMAAKT VAN LANDBOUW-AFVAL

Veel papierwaren hebben het keurmerk FSC wat staat voor Forest Stewardship Council. Het geeft aan dat het papier gemaakt is van hout uit duurzaam bosbeheer. Dit papier heeft geen FSC keurmerk, omdat het níet gemaakt is van bomen!

Dit papier is gemaakt van landbouw-afval en er is dus geen enkele boom voor gekapt! De reststroom die vrijkomt bij landbouw wordt normaal gesproken vernietigd, maar bij Zintenz hebben ze van deze reststromen papierwaren gemaakt. Gewoon, omdat afval ook nog bruikbaar kan zijn en dus niet weggegooid hoeft te worden. Dit alles bedrukt met biologische inkt.

Papier gemaakt van landbouwafval wat normaal gesproken niet meer gebruikt wordt vinden wij LKKRDR! Een duurzame start dus voor het nieuwe schooljaar.

DRINKPAKJES EN WAFELS

Wanneer de kids weer naar school gaan, zijn de drinkpakjes ideaal! Gemakkelijk, compact en het zorgt ervoor dat er geen plakkerige bekers in de schooltas blijven zitten.

De mini rijstwafels van Bonvita zijn een goede toevoeging aan het lunchpakketje. Een lekkere snack om in de pauze op te peuzelen!