Welkom bij Ekoplaza

Start je bestelling door een afdeling te kiezen.

VERDER
1/4
Boodschappen doen

Zoek snel naar gezonde producten

Je kunt met een lijstje samenstellen.

VERDER
2/4

Dit is jouw lijstje en mandje.

Hier verzamel je jouw boodschappen en rond je het bestelproces af. Kies voor thuisbezorgen of afhalen bij éen van onze winkels bij jou in de buurt.

VERDER
3/4

De pure smaak van Pasen!

Het leven speelt zich weer steeds vaker buiten de deur af. De klok is verzet, de zon wint terrein, knoppen openen, bloemen verschijnen en wij, mensen, komen vaker uit onze huizen om de boel buiten te verkennen. Tijd om op pad te gaan voor deze heerlijke paasbroden. Bij Ekoplaza kun je terecht voor bewuste, gezonde en biologische producten om Pasen compleet te maken. Geniet!

Paasbrood

Het bijzondere van carobe!
Wat is het eigenlijk? Waarom zie je steeds meer carobe in de schappen? Het antwoord - het is een gezond alternatief voor chocolade! Stel, je bent allergisch bent voor cacao en chocolade? Bij sommige mensen kan het migraine veroorzaken. Of wat als je je toch vragen stelt bij de grote hoeveelheid suiker en vet in een reep chocola? Dan vind je in carobe wellicht een gezond alternatief. Het vraagt misschien even tijd om de aan de smaak te wennen als je aan chocola gewend bent maar carobe is best lekker!

Glutenvrije alternatieven tijdens Pasen?
Met Pasen is het heerlijk om met de familie lang en uitgebreid te ontbijten. Eet jij normaalgesproken weinig tot geen brood? Tijdens Pasen is dat anders met een uitgebreid ontbijt, hoort een broodje er eigenlijk wel echt bij. Daarom vonden wij het tijd om een assortiment samen te stellen voor een glutenvrij Pasen. Ga eens lekker experimenteren met deze producten en vergeet de amandelstaaf niet te proberen!

Bakken

Paascake

4 personen

Eieren

Voorgerecht

Spinaziesoep

2 personen

Het beste van het beste

De kippenboeren van De Grote Kamp houden hun kippen volgens de biodynamische Demetermethode. Zo krijg je het lekkerste eitje, want de boeren doen er alles aan om de kippen zoveel mogelijk in hun natuurlijke omgeving te laten leven:

  • Ze geven de kippen heel veel ruimte. Zowel in de stal als buiten.
  • Er lopen hanen tussen de kippen om ze o.a. te bechermen tegen roofvogels en te zorgen voor sociale rust.
  • De uitloop is mooi beplant met bomen en struiken waardoor de kippen zich helemaal op hun gemak voelen.
  • De kippen krijgen 100% biologisch voer, meestal voor minimaal 50% door de kippenboeren zelf verbouwd Demetergraan.

De kippenboeren weten als geen ander wat goed is voor hun kippen. Dus krijgen ze alleen het beste van het beste voorgeschoteld, zodat de kip voor jou weer het beste eitje kan produceren.

Demeter eieren