Welkom bij Ekoplaza

Start je bestelling door een afdeling te kiezen.

VERDER
1/4
Boodschappen doen

Zoek snel naar gezonde producten

Je kunt met een lijstje samenstellen.

VERDER
2/4

Dit is jouw lijstje en mandje.

Hier verzamel je jouw boodschappen en rond je het bestelproces af. Kies voor thuisbezorgen of afhalen bij éen van onze winkels bij jou in de buurt.

VERDER
3/4
Boodschappen doen

DE ECHTE PRIJS VAN ONS ETEN!

Een boodschappentas met biologische voeding lijkt een paar euro’s duurder. Maar is dat ook echt zo? Nee, eigenlijk klopt dat niet. Biologische voeding zou zelfs relatief goedkoper zijn als de maatschappelijke kosten voor milieu en gezondheid meegeteld worden in de prijs van eten. De productie van biologische voeding bespaart de belastingbetaler aantoonbaar veel geld. Is het daarom niet krom dat er belasting zit op biologische producten? Precies! Daarom komen wij in actie om wat krom is recht te zetten!

Op 10, 11 en 12 november winkel je bij ons BTW vrij. Met de kortingscode 'geenbtwopbio' krijg je óók korting op je online bestellingen. Er wordt 6% bonkorting gegeven, met uitzondering van actie artikelen. Kom jij alvast oefenen? 
 

Teken de petitie!

Ons doel: in 100 dagen naar 0%.

Oftewel, in de eerste 100 dagen van het kabinet willen we dat biologische voeding vrijgesteld wordt van elk percentage btw. Wij gaan 10, 11 en 12 november alvast van start. Je kunt dan 6% BTW-vrij winkelen in onze webshop én alle Ekoplaza winkels. Je betaalt dan dus de échte prijs van ons eten!

Vind jij ook dat we de echte prijs voor eten moeten betalen? Doe mee en teken hier de petitie: geen btw op bio.

Dit is een initiatief van ondernemers van biologische speciaalzaken.