Welkom bij Ekoplaza

Start je bestelling door een afdeling te kiezen.

VERDER
1/4
Boodschappen doen

Zoek snel naar gezonde producten

Je kunt met een lijstje samenstellen.

VERDER
2/4

Dit is jouw lijstje en mandje.

Hier verzamel je jouw boodschappen en rond je het bestelproces af. Kies voor thuisbezorgen of afhalen bij éen van onze winkels bij jou in de buurt.

VERDER
3/4

De noten in onze mixen worden met veel kennis en zorg geteeld door vaste notentelers. Hierdoor kun je genieten van 100% biologisch en eerlijk geproduceerde notenmixen. Vers, puur, smaakvol en ieder afkomstig uit hun eigen regio.

LKKRDR eerlijk geproduceerd

De amandelen van Ekoplaza zijn afkomstig van onze Spaanse partner uit de regio Alicante. Ze hebben een kenmerkende milde en niet bittere smaak. De cashewnoten komen uit de Binh Phuoc regio in het zuidoosten van Vietnam. Dankzij het gunstige klimaat is dit de beste regio in Vietnam om cashewnoten te produceren.

Sinds 1991 worden in de regio Izmir in het westen van Turkije onze Hazelnoten geproduceerd. Onze partner was één van de eerste die zich bezig hield met het kweken van hazelnoten op biologische wijze.

De walnoten van Ekoplaza zijn afkomstig van de Familie Vicol uit de regio Chisinau in Moldavië en onze pecannoten worden met zorg gemaakt in Arizona. De smaakvolle macadamia’s uit Kenia zijn oliehoudend en rijk aan vitamine B1 evenals de Boliviaanse Paranoten.

Rijk gevulde mixen

De rijk gevulde mixen van het huismerk zijn samengesteld uit deze noten. Bij de superfood mix zijn daar Chinese Goji bessen aan toegevoegd en Peruaanse Golden berries afkomstig uit het noordelijke Andes gemaakt door de broers Daniel en Pedro Martinto. De Ekoplaza studentenhaver is een rijk gevulde notenmix aangevuld met Griekse krenten, Sultana rozijnen en Blue Thompson rozijnen.

Weet jij het verschil tussen Sultana’s en Blue Thompson rozijnen? Sultana rozijnen komen uit de Turkse regio Izmir en zijn gemaakt van zoete witte druiven. De Blue Thompson’s komen van een frisse zoetzure blauwe druif, afkomstig van de gaarden aan de voet van de Andes.