Welkom bij Ekoplaza

Start je bestelling door een afdeling te kiezen.

VERDER
1/4
Boodschappen doen

Zoek snel naar gezonde producten

Je kunt met een lijstje samenstellen.

VERDER
2/4

Dit is jouw lijstje en mandje.

Hier verzamel je jouw boodschappen en rond je het bestelproces af. Kies voor thuisbezorgen of afhalen bij éen van onze winkels bij jou in de buurt.

VERDER
3/4

SPAAR MEE!
voor een gratis LKKRDR boodschappenpakket

Het is weer zo ver! Tot en met 5 november 2017 kun je weer sparen voor een boodschappenpakket. Sparen is LKKRDR voor jou als klant, voor De Voedselbank en voor Packmee. Dat maakt sparen bij Ekoplaza bijzonder én LKKRDR voor iedereen! Spaar jij ook mee?

De BOX zit bomvol heerlijke producten met bijpassende verhalen. Bij elke €12,50 aan boodschappen* ontvang je een zegel. Dit geldt natuurlijk ook als je online je boodschappen bestelt! De zegels vind je bij je bestelling, die je vervolgens op je stempel kaart kunt plakken. Spaar jij ook mee?

*Met uitzondering van wettelijk niet toegestane artikelen zoals alcohol, geneesmiddelen, zelfzorggeneesmiddelen, volledige zuigelingenvoeding, statiegeld en cadeaubonnen.

Samenwerking met De Voedselbank

Zo’n 30.500 huishoudens zijn afhankelijk van de Voedselbanken. Wekelijks zorgen 11.000 vrijwilligers voor de samenstelling van voedselpakketten om zo 135.000 Nederlanders te helpen. Eén van de doelstellingen van de Voedselbank is om zoveel mogelijk gezond voedsel te verstrekken. Met jouw donatie zorg je voor een waardevolle toevoeging.

Je vindt de doneerbox bij de kassa in de winkel. Kun je hem niet vinden of heb je hulp nodig? Vraag er naar bij een van onze medewerkers. Wij helpen je graag! 

Hoe werkt het?
Bij 30 zegels is je spaarkaart vol. Je kunt je volle spaarkaart vanaf 25 september inleveren voor een gratis boodschappenpakket t.w.v. €50,-. Tot en met 12 november 2017 kun je volle spaarkaarten inleveren in de winkel. De vouchers voor versproducten zijn tot 10 december in te leveren. De spaarkaart is alleen geldig wanneer deze volledig is ingevuld en is niet inwisselbaar voor contant geld. Alleen LKKRDR BOX zegels 2017 zijn geldig op de spaarkaart.

 

De LKKRDR BOX
Het pakket is gevuld met een mooie selectie van onze favoriete producten. Ook vind je in de BOX een leuk receptenboekje met culinaire inspiratie en extra achtergrondinformatie over alle producten uit het pakket. Zo kun je optimaal genieten van de producten uit de LKKRDR BOX.

Of het nu gaat om de smaak, je gezondheid of vanwege het achtergrondverhaal bij onze producten; onze kennis delen we graag met jou aan de hand van het inspiratieboekje! 

Samenwerking met Packmee
Ook kun je dit jaar je boodschappendoos een tweede leven geven door kleding te doneren voor het goede doel. De LKKRDR BOX mag worden volgestopt met kleren en schoenen die niet meer worden gedragen. Ook huishoudelijk textiel, brillen en hoorapparaten zijn erg welkom.

Met een gratis verzendlabel kunnen Packmee-dozen via PostNL worden opgestuurd. Eenvoudiger kleding doneren kan bijna niet!

Alvast een kijkje in de keuken...