Spread van champignons à la grecque
Spread van champignons à la grecque

Sauzen & dressings

Spread van champignons à la grecque

  • Sauzen & dressings
  • 2 personen
  • 54 kcal / portie

Ingrediënten lijst

250 g champignons, in kwarten
6 zongedroogde tomaatjes
1 teen knoflook, gehakt
1 takje tijm, blaadjes gerist
2 el olie
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Bak de champignons en de knoflook en de knoflook een paar minuten in olie. Draai het vuur laag en laat het vocht uit de champignons nagenoeg verdampen.
  2. Doe de champignons, de zongedroogde tomaatjes, 2 el water en de tijm in een keukenmachine en draai kort tot een tapenade-achtige structuur; gebruik hiervoor de pulseknop. Breng op smaak met zout en peper.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2017.