Spread van champignons
Spread van champignons

Sauzen & dressings

Spread van champignons

  • Sauzen & dressings
  • 2 personen
  • 54 kcal / portie

Ingrediënten lijst

250 g champignons, in kwarten
1 teen knoflook, gehakt
2 el olie
6 zongedroogde tomaatjes
2 el water
1 takje tijm, blaadjes gerist
Zout en peper

BEreidings wijze

  1. Bak de champignons en de knoflook en de knoflook een paar minuten in olie. Draai het vuur laag en laat het vocht uit de champignons nagenoeg verdampen.
  2. Doe de champignons, de zongedroogde tomaatjes, het water en de tijm in een keukenmachine en draai kort tot een tapenade-achtige structuur; gebruik hiervoor de pulseknop. Breng op smaak met zout en peper.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst