Lunch
Spinazieburger met ananas
- • Lunch
- • 4 personen
- • 426 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 spinazieburgers
- • 2 naanbroden
- • 1 klein blikje ananasstukjes op sap (of verse ananas)
- • 1 teentje knoflook, fijngesneden
- • ½ citroen, het sap
- • 200 ml yoghurt
- • 75 g rucola, gewassen en gedroogd
- • Paar blaadjes munt, in fijne reepjes
- • Peper & zout
BEreidings wijze
- Bak de naanbroden in de grillpan ca. 2 minuten per kant. Halveer de broden en snijd ze open.
- Bak de spinazieburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Meng de yoghurt met het citroensap, knoflook, peper en zout en de munt.
- Beleg het naanbrood gul met rucola en leg de burgers erbovenop. Verdeel de yoghurtsaus ervoer en garneer met stukjes ananas.
Boodschappen lijst
- Citroenen
1,79 300 Gram
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Munt in schaaltje
1,59 15 Gram
removeadd product to cart - Spinazieburger
5,29 160 Gram
removeadd product to cart - Volle yoghurt
2,09 1 Liter
removeadd product to cart - Naanbrood
3,19 2 stuk
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!