Spaghetti met avocadosaus
- • 2 personen
- • 701 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 170 g biologische Volkoren spaghetti
- • 2 st biologische Knoflookteen
- • 1 st biologische Avocado
- • 100 g biologische Spinazie
- • 10 g biologische Verse basilicum
- • 250 g biologische Champignons
- • 25 g biologische Walnoten
BEreidings wijze
- 1. Breng water aan de kook voor de volkoren spaghetti en kook in 8 minuten beetgaar. Giet daarna het water af.
- 2. Pel intussen de knoflook en snijd grof. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees eruit.
- 3. Mix met een keukenmachine (staafmixer of blender) de knoflook, avocado, spinazie, citroensap en verse basilicum tot een gladde saus. Voeg eventueel een scheutje water toe en breng op smaak met zout en peper.
- 4. Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Verwarm bakolie in een koekenpan en bak de champignons bruin. Breng op smaak met peper en zout.
- 5. Serveer de volkoren spaghetti met de koude avocadosaus en gebakken champignons. Kruimel de walnoten fijn. Garneer hiermee het gerecht.
Boodschappen lijst
- Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Volkoren spaghetti
2,59 500 Gram
removeadd product to cart - Avocado
2,99 2 stuks
removeadd product to cart - Spinazie
3,99 200 Gram
removeadd product to cart - Witte champignons
2,19 250 Gram
removeadd product to cart - Walnoten
5,09 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Ook lekker met cherrytomaatjes
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!