Spaghetti met avocadosaus
Spaghetti met avocadosaus

Spaghetti met avocadosaus

  • 2 personen
  • 701 kcal / portie

Ingrediënten lijst

170 g biologische Volkoren spaghetti
2 st biologische Knoflookteen
1 st biologische Avocado
100 g biologische Spinazie
10 g biologische Verse basilicum
250 g biologische Champignons
25 g biologische Walnoten

BEreidings wijze

  1. 1. Breng water aan de kook voor de volkoren spaghetti en kook in 8 minuten beetgaar. Giet daarna het water af.
  2. 2. Pel intussen de knoflook en snijd grof. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees eruit.
  3. 3. Mix met een keukenmachine (staafmixer of blender) de knoflook, avocado, spinazie, citroensap en verse basilicum tot een gladde saus. Voeg eventueel een scheutje water toe en breng op smaak met zout en peper.
  4. 4. Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Verwarm bakolie in een koekenpan en bak de champignons bruin. Breng op smaak met peper en zout.
  5. 5. Serveer de volkoren spaghetti met de koude avocadosaus en gebakken champignons. Kruimel de walnoten fijn. Garneer hiermee het gerecht.

Boodschappen lijst

Tips

Ook lekker met cherrytomaatjes