Hoofdgerecht
Roergebakken paksoi met gemarineerde rosbief en noten
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 250 g rosbiefreepjes,1 eetl olijfolie
- • 2 struikjes paksoi in reepjes
- • 1 lente-uitje in ringetjes
- • 1 eetl gemengde noten grof gehakt Voor de marinade: 2 eetl sojasaus
- • 1 eetl balsamico-azijn
- • 3 eetl gembersiroop
- • 4 eetl olijfolie
- • 2 teentjes knoflook fijngehakt
- • sap van 1 citroen
BEreidings wijze
- Meng alle ingredienten voor de marinade door elkaar en marineer hierin de rosbiefreepjes ca. 30 minuten.
- Verhit de olie in een wok of grote pan en bak de rosbiefreepjes rondom snel bruin. Schep het vlees uit de pan.
- Verhit de wok opnieuw op hoog vuur en roerbak de paksoi, lenteui en nootjes ca. 1 minuut. Blus af met een beetje marinade en roer goed door.
- Verdeel de paksoi over 4 borden en leg de reepjes rosbief erop. Breng intussen de rest van de marinade aan de kook in de wok, haal van het vuur en serveer er apart bij.
Boodschappen lijst
- Milde olijfolie
5,99 500 Ml
removeadd product to cart - Bosui
1,99 1 stuk
removeadd product to cart - Paksoi
1,99 1 stuk
removeadd product to cart - Gemengde noten
5,89 250 Gram
removeadd product to cart - Shoyu (mild)
2,99 145 ML
removeadd product to cart - Balsamicoazijn
6,59 250 ML
removeadd product to cart - Gembersiroop
3,79 250 ML
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Citroensap knijpfles
1,29 200 ML
removeadd product to cart
Tips
Bron: Lekker Weten Lente Wijntip: Soleillade Rouge
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!