Bijgerecht
Quinoa pannenkoekjes glutenvrij
- • Bijgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 100 gr quinoameel
- • 1 ei
- • 250 ml melk
- • 1 tl vanillesuiker
- • 1 mespunt zout
- • 1 appel
- • 1 hand rozijnen
- • Kaneel
- • Honing
- • Munt
BEreidings wijze
- Meng het quinoameel met het ei, de melk, vanillesuiker en het zout en klop het geheel tot een mooi glad beslag. Snijd een appel in kleine blokjes. Verhit de olijfolie. Leg wat rozijnen en appelblokjes in groepjes in de pan, schep daar het beslag op en bak de pannenkoekjes aan beide kanten mooi goudbruin. Serveer de pannenkoekjes eventueel met wat frisse koude appelblokjes, honing en kaneel. Garneer de pannenkoekjes met een takje verse munt.
Boodschappen lijst
- Jonagold appels
2,99 600 Gram
removeadd product to cart - Gemalen kaneel
2,59 35 Gram
removeadd product to cart - Vanillesuiker
3,39 32 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuk
- Halfvolle melk
1,49 1 Liter
removeadd product to cart - Quinoameel
5,39 400 Gram
removeadd product to cart - Munt in schaaltje
1,59 15 Gram
removeadd product to cart
Tips
Varieer naar smaak met verschillende ingrediënten en toppings.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!