Quinoa pannenkoekjes glutenvrij
Quinoa pannenkoekjes glutenvrij

Bijgerecht

Quinoa pannenkoekjes glutenvrij

  • Bijgerecht
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

100 gr quinoameel
1 ei
250 ml melk
1 tl vanillesuiker
1 mespunt zout
1 appel
1 hand rozijnen
Kaneel
Honing
Munt

BEreidings wijze

  1. Meng het quinoameel met het ei, de melk, vanillesuiker en het zout en klop het geheel tot een mooi glad beslag. Snijd een appel in kleine blokjes. Verhit de olijfolie. Leg wat rozijnen en appelblokjes in groepjes in de pan, schep daar het beslag op en bak de pannenkoekjes aan beide kanten mooi goudbruin. Serveer de pannenkoekjes eventueel met wat frisse koude appelblokjes, honing en kaneel. Garneer de pannenkoekjes met een takje verse munt.

Boodschappen lijst

Tips

Varieer naar smaak met verschillende ingrediënten en toppings.