Ontbijt
Porridge met appel en chocolade
- • Ontbijt
- • 1 persoon
- • 377 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 1 zak porridge kaneel & blauwe bes
- • ½ appel, in dunne plakjes
- • 20 g pure chocolade, geraspt
- • Klein handje blauwe druiven, gehalveerd
- • Paar blaadjes munt
BEreidings wijze
- Bereid 1 portie porridge zoals op de verpakking staat vermeld.
- Schep de porridge in een kommetje en garneer met de druiven, appel en munt. Bestrooi met chocorasp.
Boodschappen lijst
- Jonagold appels
2,99 600 Gram
removeadd product to cart - Pure chocolade 92%
3,29 100 Gram
removeadd product to cart - Munt in schaaltje
1,59 15 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2021.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!