Grilled cheese sandwich
Grilled cheese sandwich

Hoofdgerecht

Grilled cheese sandwich

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

Gefrituurde paddenstoelen:
150 g bruine champignons
1 el olijfolie
2 el balsamicoazijn
2 takjes verse tijm
Peper en zout.
Verwerkte kaas:
3 Wheaty Vegan Slices Classic
4 eetl ongezoete plantaardige melk
Ook:
½ peer
6 sneetjes sandwichbrood
3 plakjes Wheaty Vegan Slices of Smoke
3 Wheaty Vegan Slices Classic
15 g pijnboompitten

BEreidings wijze

  1. Maak de champignons schoon en snijd ze in dunne plakjes. Bak 5 minuten in een pan met olijfolie op hoog vuur.
  2. Voeg als het water van de paddenstoel is verdampt de balsamico-azijn, tijm en peper toe en laat 2-3 minuten sudderen. Breng op smaak met zout. Verwarm de plantenmelk in een kleine steelpan, voeg de vegan plakjes toe en laat ze in de melk smelten.
  3. Snijd de peer in dunne plakjes, bak ze 2 minuten in een pan met hoog vuur.
  4. Om de sandwich te bereiden, smeert u de smeltkaas eerst op een sneetje brood en voegt u vervolgens een veganistische plak, een beetje champignonmengsel en een paar plakjes gegrilde peer toe. Bestrooi met een paar pijnboompitten kort geroosterd in een pan zonder olie, werk af met een tweede sneetje brood. Bereid de sandwich voor in een tosti-ijzer of rooster de sneetjes brood in een broodrooster of oven voordat u gaat beleggen. Eet meteen of pak het later in voor een snack.

Boodschappen lijst

Tips

Bron: Wheaty