Hoofdgerecht
Grilled cheese sandwich
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • Gefrituurde paddenstoelen:
- • 150 g bruine champignons
- • 1 el olijfolie
- • 2 el balsamicoazijn
- • 2 takjes verse tijm
- • Peper en zout.
- • Verwerkte kaas:
- • 3 Wheaty Vegan Slices Classic
- • 4 eetl ongezoete plantaardige melk
- • Ook:
- • ½ peer
- • 6 sneetjes sandwichbrood
- • 3 plakjes Wheaty Vegan Slices of Smoke
- • 3 Wheaty Vegan Slices Classic
- • 15 g pijnboompitten
BEreidings wijze
- Maak de champignons schoon en snijd ze in dunne plakjes. Bak 5 minuten in een pan met olijfolie op hoog vuur.
- Voeg als het water van de paddenstoel is verdampt de balsamico-azijn, tijm en peper toe en laat 2-3 minuten sudderen. Breng op smaak met zout. Verwarm de plantenmelk in een kleine steelpan, voeg de vegan plakjes toe en laat ze in de melk smelten.
- Snijd de peer in dunne plakjes, bak ze 2 minuten in een pan met hoog vuur.
- Om de sandwich te bereiden, smeert u de smeltkaas eerst op een sneetje brood en voegt u vervolgens een veganistische plak, een beetje champignonmengsel en een paar plakjes gegrilde peer toe. Bestrooi met een paar pijnboompitten kort geroosterd in een pan zonder olie, werk af met een tweede sneetje brood. Bereid de sandwich voor in een tosti-ijzer of rooster de sneetjes brood in een broodrooster of oven voordat u gaat beleggen. Eet meteen of pak het later in voor een snack.
Boodschappen lijst
- Vegan plakjes gerookt
2,89 100 Gram
removeadd product to cart - Balsamicoazijn
6,59 250 ML
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
5,99 500 Ml
removeadd product to cart - Pijnboompitten
6,89 100 Gram
removeadd product to cart - Volkoren spelt 800 g BIO
5,29 800 Gram
removeadd product to cart - Peer Abate
2,69 600 Gram
removeadd product to cart - Kastanjechampignons
2,19 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bron: Wheaty
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!