kookcoach ralph moorman

ambassadeur-ralph-moorman-kooc-maaltijden
Gezondheidscoach Ralph Moorman studeerde Levensmiddelentechnologie aan de Wageningen Universiteit. Daarna specialiseerde hij zich in sport, voeding, hormonen en gezondheid en schreef hier diverse boeken over. Bij Ekoplaza vind je een aantal van zijn boeken.

Ralph als personal coach

Heb je meer kennis, motivatie en inspiratie nodig? Via een online programma wordt Ralph 4 weken lang jouw online Kook Coach op het gebied van motivatie, kopen, bereiden en bewaren van gezonde voeding. Van € 75 voor € 50 met de code Ekoplaza.

Maak gebruik van korting

Eerlijk en puur

“Dat een gezond eetpatroon en voldoende beweging écht resultaat hebben op je gezondheid, bewijzen mijn cliënten keer op keer. En dat is geweldig om te zien. Omdat de supermarkt vol ligt met oneerlijke levensmiddelen die ook nog eens slecht voor je gezondheid zijn, krijg je via dat fabrieksvoedsel elke dag chemicaliën binnen, plus een overdosis aan geraffineerde suikers, zout en slechte vetten. Terwijl je als consument vanwege de misleidende reclamecampagnes en gezondheidsclaims juist denkt goed bezig te zijn. Ekoplaza wil laten zien dat het ook anders kan. Daar liggen meer dan voldoende producten van hoge kwaliteit die ideaal voor je gezondheid zijn. Mijn boek ‘De boodschappencoach’ bestaat uit een overzichtelijke lijst met voedingsmiddelen die je bij Ekoplaza kunt kopen met mijn beoordeling.” 

Hormoonbalansdieet-boek

“Overgewicht kan het gevolg kan zijn van een verstoorde hormoonbalans, veroorzaakt door onze moderne voeding en manier van leven. Van oestrogeen tot testosteron, van schildklierhormoon tot cortisol, hormonen zijn er in honderden varianten. In ‘Het Hormoonbalansdieet’ vertel ik hoe je moeiteloos kunt afvallen door je voeding op je hormonen af te stemmen. Het boek bevat een compleet voedingsplan met gezonde recepten, dagmenu’s, kooktips en een uitgebreide lijst met ‘hormoonvriendelijke’ voedingsproducten, die je ruimschoots bij Ekoplaza kunt vinden. Zo kun je lekker variëren. Eén ding is zeker: de ideale voeding voor je hormonen is gewoon hartstikke lekker en puur.  Eerlijkheid over afkomst en bewerkingen zijn helaas vaak marketinggericht. Ekoplaza wil laten zien dat het ook anders kan”. 

Verstoorde hormoonbalans

“Als ambassadeur van Ekoplaza wil ik de voordelen van onbewerkte biologische voeding onder de aandacht brengen. Lichamelijke klachten hebben vaak te maken met een verstoorde hormoonbalans. Volwaardige voeding kan dit in evenwicht brengen. Het zou goed zijn als er in de toekomst een steeds groter aanbod komt van dit soort producten, die relatief makkelijk verkrijgbaar zijn. Het feit dat Ekoplaza 100% biologisch is, werkt daar al een heel stuk in mee.”

Ralph moorman

ambassadeur-ralph-moorman-kooc-maaltijden

een gezonde keukenprinses worden?

Bekijk online programma

vitatas-groente-en-fruit

lekker weten staat vol tips van ralph

Bestel gratis

lekker-vitaal

weekmenu én boodschappenlijst

Lees verder