janneke van der meulen

ambassadeur-janneke-van-der-meulen-ek
We willen heel graag meer biologisch fruit en groente eten en minderen met melk, vlees en vis. Maar tegelijkertijd roept een plantaardige leefstijl verschillende vragen op.  Janneke’s nieuwe boek EET WIN-WIN geeft op basis van alleen de allerbeste wetenschappelijke kennis antwoord op al deze vragen, zodat je niet alleen het allerbeste voor jezelf en je gezin doet, maar ook voor de aarde. Win-win!
ambassadeur-janneke-van-der-meulen-groente-fruit
ambassadeur-janneke-van-der-meulen-koken

Een gezonde wereld voor iedereen

Zelf doet Janneke al haar boodschappen bij de Ekoplaza. “Dan weet je gewoon dat je goed zit. Al het fruit en groente groeit op volle rijke aarde en krijgt alle tijd om onder de zon te rijpen. Dat proef je en dat voel je! Het voelt onwijs goed met iedere euro je stem uit te brengen voor een gezonde wereld voor iedereen.”

Janneke's achtergrond

Na haar vwo rondde Janneke in 2011 de master Finance and Investments en de master Human Resource Management af aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Vanaf 2011 roeide ze 5 jaar in het Nederlandse team en behaalde meerdere (inter)nationale successen. Inmiddels zijn krachttrainen, mountainbiken, hardlopen, strand-, racefietsen en pilates aan haar sportieve leven toegevoegd. Na haar studie schreef ze haar eerste boek #SUPERSNELHERSTEL – Voeding voor succes (2014).

Zelf eet ze voor 99% biologisch fruit en vult dit aan met biologisch bladgroen, kruiden, kiemen, (zee)groenten, zeewier en andere planten. Ze eet nooit dieren en maar zelden andere dode dingen. Vooral grote hoeveelheden van één soort seizoensfruit voorzien haar van alles wat haar lichaam en brein nodig heeft. Verder traint ze iedere dag twee keer (behalve op rustdagen) in voorbereiding op de Olympische Spelen van 2020 en focust ze zich met haar website, blogs, columns, lezingen en boeken op een wereld waarin iedereen wint!