Welkom bij Ekoplaza

Start je bestelling door een afdeling te kiezen.

VERDER
1/4
Boodschappen doen

Zoek snel naar gezonde producten

Je kunt met een lijstje samenstellen.

VERDER
2/4

Dit is jouw lijstje en mandje.

Hier verzamel je jouw boodschappen en rond je het bestelproces af. Kies voor thuisbezorgen of afhalen bij éen van onze winkels bij jou in de buurt.

VERDER
3/4
Boodschappen doen

Ekoplaza Blog

18 oktober 2016 - Informatie

De keuze voor ons herfst-assortiment

Herfst; dat betekent dat de winkels vol liggen met de mooiste seizoensgroenten zoals pompoenen en aardperen. Maar hoe komt dit assortiment tot stand?

16 augustus 2016 - Informatie

Luie planten

Teler Joris Kollewijn vertelt over de effecten van de wisselende weersomstandigheden op de planten.

26 juli 2016

5 vragen over biologisch - deel 2

Onze kwaliteitsmanager Steven beantwoord ook deze week weer vijf veelgestelde vragen over biologisch. Heb je ook een vraag, stel 'm hier!

19 juli 2016

Gevolgen van het extreme weer

Nu de zon weer schijnt, is het noodweer van een aantal weken terug weer snel vergeten. Maar niet voor iedereen. Een aantal van onze telers kampt nog steeds met de gevolgen van het noodweer. Sven Henze, inkoopmanager AGF (de afdeling Aardappels, Groenten en Fruit) vertelt over de stand van zaken.

8 juni 2016 - Interview

De kracht van Demeter

Demeter is het kwaliteitskeurmerk voor producten uit de biologische landbouw. Bert Ruitenbeek, directeur van Stichting Demeter, vertelt ons wat deze producten zo bijzonder maakt.

31 mei 2016 - Informatie

Wat is chufa eigenlijk?

Deze kleine bolletjes worden ook wel tijgernoten of aardamandelen genoemd en zitten vol goede voedingsstoffen. Je kunt er de lekkerste baksels mee maken of ze door de yoghurt mengen. Ken jij de chufa al?

31 mei 2016 - Boeken

Boek review: Groente uit Zee

Van onze ambassadeur Lisette verscheen onlangs ‘Groente uit zee’, een prachtig kookboek met zeewier en algen in de hoofdrol. Ben je ook zo benieuwd naar haar recept voor zeewiernoodles met spicy tofu?

10 mei 2016 - Boeken

Boek review 'In perfecte conditie'

Met dit boek wil Ellen mensen stimuleren om gezonde voeding bewust te combineren met sport. Voor haar als topsporter is dit extreem belangrijk; dat ondervond ze toen ze maar niet herstelde van een blessure.