Mitchel Steenman en EkoPlaza slaan handen ineen.

Olympisch roeier Mitchel Steenman en EkoPlaza slaan de handen ineen. Mitchel: wereldkampioen(onder de 23), vijfvoudig winnaar van Varsity, brons in de Holland Acht bij WK in Poznan 2009, 4e bij de Spelen van Beijing, 5e bij de Spelen van Londen en is onderdeel van de Holland 8. De 28- jarige Dirkslander en het bedrijf uit Veghel, met 61 ...
Lees meer »


Ralph Moorman, het hormoonbalansdieet

Ralph Moorman is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die optimaal gezond willen worden. Dit doet hij aan de hand van het door hemzelf ontworpen hormoonfactorprogramma! Wilt u meer weten over hoe u uw hormonen beter in balans krijgt? Lees dan het boek, het hormoonbalansdieet van Ralph Moorman. Deze is verkrijgbaar bij EkoPlaza.
Lees meer »


Groene energie voor scholen

EkoPlaza Scheldestraat, EkoPlaza Marathonweg, EkoPlaza AJ Ernststraat, scholen en een aantal ouders hebben een investeringsmodel opgezet om scholen te kunnen voorzien van zonnepanelen. Een bewoner van de wijk en/of een ouder van de schoolgaande kinderen kunnen € 250,- investeren in de zonnepanelen voor de scholen. In ruil daarvoor ontva...
Lees meer »


EkoPlaza bij RTL 4

Heeft u EkoPlaza al voorbij zien komen bij RTL 4 in de uitzendingen van ‘4Me’? 4Me is een lifestyle en gezondheidsprogramma, dat een klein halfuurtje duurt, boordevol informatie over koken, gezondheid, verzorging en vrije tijd.

Wij zijn al drie keer te zien zijn geweest in het RTL 4 programma en komende twee weken nog twee ...
Lees meer »


EkoPlaza zorgt voor gezonde lucht in Amsterdam

Vanaf 1 januari kan iedereen bij de Amsterdamse vestigingen van biologische supermarkt EkoPlaza gratis zijn scooter of fiets opladen. EkoPlaza is daarmee de eerste winkelketen die bij haar vestigingen – 11 in totaal – elektrische laadpunten laat installeren door De Gezonde Stad.
Lees meer »


400 geiten aan boeren in Bangladesh

Wie bij bij ons biologische geitenkaas of -melk koopt, steunt meteen de actie ‘Geef een Geit’. Deze actie is opgezet door De Groene Geit, de vereniging van biologische geitenhouders, in samenwerking met Oxfam Novib. De Nederlandse geitenboeren doneren zelf 200 geiten aan Bangladesh en wij verdubbelen dit aantal tot 400.
Lees meer »