Groene energie voor scholen

EkoPlaza Scheldestraat, EkoPlaza Marathonweg, EkoPlaza AJ Ernststraat, scholen en een aantal ouders hebben een investeringsmodel opgezet om scholen te kunnen voorzien van zonnepanelen. Een bewoner van de wijk en/of een ouder van de schoolgaande kinderen kunnen € 250,- investeren in de zonnepanelen voor de scholen. In ruil daarvoor ontva...
Lees meer »


EkoPlaza bij RTL 4

Heeft u EkoPlaza al voorbij zien komen bij RTL 4 in de uitzendingen van ‘4Me’? 4Me is een lifestyle en gezondheidsprogramma, dat een klein halfuurtje duurt, boordevol informatie over koken, gezondheid, verzorging en vrije tijd.

Wij zijn al drie keer te zien zijn geweest in het RTL 4 programma en komende twee weken nog twee ...
Lees meer »


EkoPlaza zorgt voor gezonde lucht in Amsterdam

Vanaf 1 januari kan iedereen bij de Amsterdamse vestigingen van biologische supermarkt EkoPlaza gratis zijn scooter of fiets opladen. EkoPlaza is daarmee de eerste winkelketen die bij haar vestigingen – 11 in totaal – elektrische laadpunten laat installeren door De Gezonde Stad.
Lees meer »


400 geiten aan boeren in Bangladesh

Wie bij bij ons biologische geitenkaas of -melk koopt, steunt meteen de actie ‘Geef een Geit’. Deze actie is opgezet door De Groene Geit, de vereniging van biologische geitenhouders, in samenwerking met Oxfam Novib. De Nederlandse geitenboeren doneren zelf 200 geiten aan Bangladesh en wij verdubbelen dit aantal tot 400.
Lees meer »


Ekoplaza winnaar verkiezing 'Duurzaamste merk van Nederland 2012'

De verkiezing 'Duurzaamste merk van Nederland' is een initiatief van Allesduurzaam.nl. Dit jaar werd de competitie voor de derde maal georganiseerd. 'Duurzaamste merk van Nederland' is een online stemming onder bezoekers van Allesduurzaam.
Lees meer »


EkoPlaza trotse nieuwe hoofdsponsor voor Sauerbreij.

Olympisch kampioene snowboarden Nicolien Sauerbreij heeft zich voor de komende twee jaar verzekerd van verdere ondersteuning uit het bedrijfsleven. Sauerbreij en EkoPlaza, de retailketen voor biologische producten, gaan per 1 november een samenwerking aan voor 2 seizoenen, dus tot en met Sochi in 2014. De 33- jarige Amsterdamse en het b...
Lees meer »